Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Thuiswerkbonus, zo kan het ook

Ook uitzendkrachten werkzaam bij zorgverzekeraar VGZ kunnen vanaf 1 mei rekenen op een tijdelijke thuiswerktoeslag van bruto 75 euro per maand in verband met de coronacrisis.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Hulp bij financiële zorgen

‘Sommige veranderingen in je leven zie je aankomen, sommige komen zeer onverwacht op je pad,’ zegt Nibud-directeur Arjan Vliegenthart. ‘De huidige crisis is tamelijk abrupt ontstaan en daardoor zitten veel mensen met de handen in het haar.'

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Doorzaam bestaat 1 jaar!

Zaterdag 1 februari 2020, ongelooflijk maar het is alweer een jaar geleden dat Doorzaam het licht zag. En wat hebben we een geweldig succesvol eerste jaar achter de rug.
En succes mag je vieren! Even stilstaan bij alles wat is geweest en wat komen gaat. Doorzaam is tot stand gekomen doordat STAF en STOOF samen zijn gegaan.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werkenden willen betere privé-werkbalans en bijscholing

Panelwizard deed in opdracht van BeFrank in december 2019 onderzoek naar de werkwensen voor het nieuwe jaar onder ruim 1.076 Nederlanders van 25 jaar en ouder in loondienst. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk

Tevredenheid is een basisniveau, daarboven heb je betrokken, bevlogen en gelukkig. Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werktevredenheid oproepkrachten in tien jaar tijd gedaald

Oproep- en invalkrachten zijn steeds ontevredener over hun werk. De werkomstandigheden worden ook relatief (vergeleken met vaste werknemers) slechter.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

STAF en STOOF worden Doorzaam!

STAF en STOOF verenigen hun krachten voor uitzendkrachten en de uitzendbranche. De nieuwe stichting Doorzaam (gebouwd op STAF & STOOF) heeft als doelstelling om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan