Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Nieuwe video: Minder stress, meer energie

Bekijk onze nieuwe video over Minder stress, meer energie. Een traject speciaal voor uitzendkrachten die last hebben van stressklachten.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Preventie ziekteverzuim in de uitzendbranche

Het ziekteverzuim in Nederland is de afgelopen 10 jaar fors gestegen. Uitzendkrachten zijn naast medewerkers met vaste contracten de groep met het hoogste ziekteverzuim van alle werknemers. Hoe kan je het ziekteverzuim als uitzendorganisatie onder jouw uitzendkrachten verlagen?  Lees het hier.

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Hoe een waarschuwing je leven kan redden: Een peilstok en een Gezondheidscheck

Het was een gewone dag en ik was onderweg naar een afspraak. Mijn gedachten waren bij de presentatie die ik straks zou geven en de afspraken die later die dag op de agenda stonden. Plotseling moest ik abrupt op de rem trappen…

Lees meer
Gezondheid

Up-to-date en onmisbaar: Arbochecklists in een nieuw jasje!

De Arbochecklists zijn vernieuwd. Om volledig up-to-date te zijn met de nieuwste regelgevingen en mee te gaan met de moderne werkzaamheden zijn de Arbochecklists in een nieuw jasje gestopt. Beschikbaar voor 14 sectoren en tot wel 8 verschillende talen.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kijken: Nieuw webinar Minder stress, meer energie voor uitzendkrachten

Speciaal voor jouw uitzendrachten hebben we een webinar georganiseerd over 'Minder stress, meer energie'. Het 'Minder stress, meer energie' traject helpt uitzendkrachten slimmer om te gaan met hun stress om gezonder voor de dag te komen.

Lees meer
Gezondheid

Webinar Veilig en Gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Na het succes van onze Veiligheidsdag vorig jaar organiseren we een nieuwe bijeenkomst op het gebied van veilig en gezond werk. We brengen een essentieel onderwerp onder de aandacht: de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. 

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Doorzaam en NBBU lanceren nieuwe podcastreeks over duurzame inzetbaarheid

Doorzaam en de NBBU hebben hun krachten gebundeld en lanceren samen een nieuwe podcastreeks: Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De maandelijkse afleveringen bieden waardevolle inzichten over de vitaliteit, vaardigheid en veiligheid van uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vitaliteit onder Uitzendkrachten. 3 stappen naar een gezonde werkomgeving

Wist je dat jaarlijks naar schatting 13.000 werknemers arbeidsongeschikt raken door ongezond werk? Vitaliteit op de werkvloer heeft dan ook wat extra aandacht nodig. Hoe help je als uitzendorganisatie jouw uitzendkrachten op weg naar een gezond leven?

Lees meer
Gezondheid

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De Internationale Dag voor Veilig en Gezond werk

28 april is het de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Hèt moment om extra aandacht te besteden aan de vitaliteit en bescherming van jouw uitzendkrachten.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Kijken: De nieuwe Gezondheidscheck animatie

In onze nieuwe animatie leggen we je uit hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw uitzendkrachten gezond blijven.

Lees meer
Gezondheid