Wat is de waarde van werk? In mijn optiek op dit moment een zeer relevante en fascinerende vraag alleen al gezien de grote tekorten die er heersen op de arbeidsmarkt. Wat betekent dat voor werk en de waarde die we er aan hechten?
We hebben goed nieuws voor je. Vanaf 1 april vergoeden wij binnen het Ondersteuningsbudget ook de interne begeleidingskosten voor de als uitzendkracht werkzame statushouder of vluchteling.
TNO en sociale partners ontwikkelden samen de Werkdruk Wegwijzer op basis van praktijk en wetenschap. De Wegwijzer leidt werkgever of werknemer gestructureerd door een aanpak werkdruk voor iedere organisatie.
Heb je altijd al een keer zelf willen ervaren wat jouw uitzendkracht ervaart als jij hem/haar hebt aangemeld voor 1 van onze trajecten? Hoe leuk zou het zijn als je nu deze kans krijgt?
Wie relevant wil blijven op de arbeidsmarkt, zal zijn leven lang moeten blijven leren. En niet alleen op cursussen, maar in de praktijk valt er ook genoeg te leren.
Er wordt fors ingezet op de energietransitie, maar de steeds grotere personeelstekorten zijn een spelbreker voor de voortgang. Tijd om te kijken of jouw uitzendkrachten zich willen laten om of bijscholen voor een kansrijk beroep.
column Femke Kooijman Eigen regie, het is een term die vaak wordt genoemd. Ook door ons. Maar wat betekent eigen regie eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Ik beantwoord deze vraag graag aan de hand van mijn dochter die onlangs heeft leren fietsen.
Wij hebben veel mooie vergoedingen. En daar maken jullie ook veel gebruik van. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht?
Je hebt het vast al gezien op onze website en LinkedIn: Alles-in-1 is omgedoopt tot het Ontwikkelbudget! Waarom? Omdat wij denken dat deze naam nog meer tot de verbeelding spreekt en we nog meer aanmeldingen hiervoor verwachten.
Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Blok dan vooral alvast 16 maart in je agenda.
De bouw brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken, soms met de dood tot gevolg. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.
Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.